LÄMPÖÄ marraskuulta

Marraskuussa keräsimme teemakuukaudessa lämpöön liittyviä postauksia ja tällaisia erilaisia lämpimiä juttuja siellä jaettiin! :)


Toivon Vintiltä -blogissa on neulottu ihania lämpimiä huiveja! Tuohon huiviin käytetty lanka on muuten peräisin lähitilalta ja näyttää kerässä ollessaan superpehmeältä. :) Käy kurkkaamassa täältä, millainen kaunis raitahuivi Toivon Vintillä on myös valmistunut!


Vaapulassa puolestaan on neulottu villasukkia - pirteät raidalliset sekä kauniit violetit, joissa on tehty varsi kierreneuleella. Mielenkiintoinen idea! Lisää Vaapulan lämpimiä töitä löytyy täältä.


Myös Tipulan marraskuun lämpö liittyi käsitöihin ja siellä virkattiin tossut isoäidinneliöistä. Näissä ei varpaat palele eikä mieli mustene! Ohje tossuihin löytyy täältä.


Mansikkatilan mailla sen sijaan muisteltiin lämmöllä lapsuuden jouluja. Kurkkaa täältä, mitä joululahjapaketeista paljastuikaan vuonna 1982! :)


Ruusumäellä puolestaan tunnelmoitiin lämpimän kynttilän valossa. Tuikkukippo on kirpparilöytö ja lämmittää varmasti myös mieltä. :) Täältä löytyy myös hyvä vinkki muillekin Kastehelmien ystäville!

. . . . .

Kiitos kaikille marraskuun teemakuukauteen osallistuneille! Kiva, että jaoitte lämpöä kanssamme! :) Joulukuun teema on DIY joulu, joten tänne voi käydä linkittämässä jouluisia diy-ideoita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, vastaamme siihen varmasti! :)