3 x jouluinspiraatio

Taina: Kukilla joulutunnelmaa

Inspiraatio, se voi yllättää kuten eilen illalla ihan äkkiarvaamatta, kun aloin lämmittämään glögiä. Hetken sai glögi jäähtyäkin, sillä ehdin välissä mm. käymään pihalla kaivelemassa sammalta olohuoneen asetelmaan...
Perjantaikukkasten sijaan hain tänään Villiviinistä yhden lehdettömän jouluruusun ja yhden lankaköynnöksen ajatuksena laittaa yhteen asetelmaan. Kukkien seuraksi hain vähän lisää sammalta ja isot kävyt käpykulhosta. Aika kiva tuli, ja toivottavasti kestää myös!Mallailin asetelmaa kirjastoonkin, mutta koska keittiössä tulee vietettyä huomattavasti enemmän aikaa, sai astelma paikan keittiön pöydältä.

Heidi: Jouluisia askarteluja

Ensimmäisen adventin inspiroimana väkersin lapsille nopean joulukalenterin. Blogistani löytyy siihen ohjeet. Meillä ainakin lasketaan öitä, milloin saa avata ensimmäisen luukun. 25 yötä jouluun - minä niin nautin tästä odotuksesta!


Emonen: Jouluinspiraatiota etsimässä

Tipulassa on flunssailtu viime viikolla ja jouluinspiraatiokin on muun kiireen keskellä hieman kadonnut. Tyttöjen joulukalenteri on sentään valmiiksi mietitty, mutta moni muu jouluinen asia on jäänyt tekemättä. Eilen kuitenkin pääsin sytyttämään ensimmäisen adventtikynttilän ja sen äärellä pakkasesta sulatettua maustekakkua syödessä melkein saavutimme joulutunnelman!


Aikomuksena oli laittaa ensimmäisenä adventtina jouluvaloja paikoilleen ja kenties muutama koristekin. Aikomus jäi aikomukseksi, mutta olohuoneessa sentään on jo toista viikkoa jouluvaloin koristeltu sypressi. Joulukuusi ei oikein mahdu meille, joten tänä vuonna sypressi saa sijaistaa sitä.


Vaikka tekemättömät joululahjat ja -valmistelut hieman painavatkin mielessä, olen iltaisin viihtynyt television edessä ihan vain olemassa. Siitä kai joulunodotuksessa lopulta onkin kyse, rauhoittumisesta ja hiljentymisestä. Kun vain itsekin sisäistäisi asian kunnolla!


Mukavaa joulunodotusta ja huomenna alkavaa joulukuuta! :)

6 kommenttia:

 1. Tainan asetelma on niin sievä!
  Jouluruusu on varmasti se herkin joulukukka minkä tiedän!

  Heidin adventtikalenteri on vaan niin mainio idea!

  Ja Tipulan adventti täydessä vauhdissa ihanine kynttilöineen ja sypresseineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna!:) Sinä taas olet meidän Espanjan aurinkoinen tuulahdus, aina yhtä positiivinen ja kannustava!<3

   Poista
 2. Voi mikä asetelma Tainalla taas! Itse en saisi tuollaisia aikaiseksi :)
  Heidin kalenteri on hieno - kiva idea että kaikilla on oma pussukkansa!
  Ja kyllä Tipulan joulun odotus on juuri oikeanlaista - rauhoittumista ja hiljentymistä. Kyllä se joulu sieltä tulee :)

  Kivaa joulun aikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia!<3 Olen melkoisen varma, puutarhakuviasi ihailleena, että omistat sellaisen viherpeukalon, että kaikenlaiset istutukset syntyy tuosta vain!:)

   Ihanaa joulunodotusta!<3

   Poista
 3. Tuo jouluruusu on NIIN kaunis kukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, erityisesti tuo jalostettu laji, jossa ei ole juuri lehtiä, melkein pelkkiä kukkia vaan!:)

   Poista

Kiitos kommentistasi, vastaamme siihen varmasti! :)