3 x kodin kukat

Heidi: Kaksivärisiä ihanuuksia


Eilen illalla sain älyväläyksen: koska kaikki maljakkoni ovat aina väärän kokoisia, neulon vanhan hillopurkin päälle villaisen suojan. Maltoin juuri ja juuri mennä nukkumaan ja heti aamulla ensi töikseni kaivoin työn esiin ja tein sen siltä istumalta loppuun. Nyt sohvapöydällä ilahduttaa lempparitulppaanien lisäksi uusi uniikki maljakko!Taina: Hempeän keväistä

Tämän viikonlopun kimpussa on sekä erikoisempia rimpsureunaisia tulppaaneita, että ihan perustulppaaneita hempeissä väreissä. Yritän ehtiä hoitamaan tulppaaneita, jotta ne kestisivät pidempään. Leikkaan kasvaneet varret lyhyemmiksi. karsin lehtiä ja vaihdan veden, jota ei tavitsekaan olla paljon. Innostuin leikkimään kimpulla kameran kanssa oman blogini puolella, tulepa kurkkaamaan! :)  Viime viikoisesta kimpusta pakastin jo osan maitopurkkeihin, en vain ole ehtinyt avamaan purkkeja vielä.


Emonen: Valkoista rauhallisuutta värien keskelle


Odotin koko viikon vuoden ensimmäisiä tulppaaneja ja näin jo silmissäni keväisen kimpun keittiössä. Kuten kuvista kuitenkin näkee, lähi-Prismassa olikin tarjolla vain ruusuja. Kauniita nekin ovat ja valkoisina sopivat kivasti talveen.


Kuvailin kimppua keittiössä uuden pöytäliinan kanssa. Olen rakastunut! Vaikka talvea on vielä jäljellä, tuli jo sellainen olo, että tarvitsemme ympärille raikkaita ja keväisiä värejä. Ehdin hieman harmitella, että kaikki maljakkomme ovat kirkkaita - tuo pöytäliina nimittäin kaipaa mielestäni ehdottomasti hieman värikkäämpää vaasia. Kiitos Heidin yllä, nyt tiedän, mitä neulon seuraavaksi! :)


Kaunista talvipäivää teille! :)

4 kommenttia:

 1. Mielettömän hyvä idea neuloa maljakon ympärille sopivan värinen "vaate" :) Olen muuten eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itsekin siitä kovasti. Tuollaisen pienen "paidan" neulomiseen kärsivällisyys juuri ja juuri riittää. ;) Minun lisäkseni täällä blogin takana hyörii kaksi ihanaa naista, Taina ja Veera. Täytyykin piipahtaa Aurinkokujalla. :)

   Poista
 2. Tulppaanien lumoissa!
  Nuo rimpsureunaiset ovat aina hauskoja!
  Ihastuttava pöytäliina Emosella!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulppaanit tuovat kevättä sisälle. :) Ja kiitos, minäkin tykkään edelleen kovasti pöytäliinasta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, vastaamme siihen varmasti! :)