Tervetuloa Pieneen teehetkeen!

Mitä saadaan, kun yhdistetään kolme naista ja heidän innostuksensa kodin sisustamiseen, ruoanlaittoon ja diy-töihin? 


Siitä saadaan blogi, jota täytetään ideoilla, kuvilla ja pienillä arjen pilkahduksilla! Pieni teehetki on projekti, joka muhi ensin yhden naisen päässä ja hetkeä myöhemmin kaikkien kolmen. Ajatusta on hauduteltu läpi kesän ja syksyn ja nyt viimein pääsemme esittelemään tuotoksemme myös muille.

Pieni teehetki syntyi kaipuuseen kirjoittaa blogia, josta voi saada nopeasti ideoita ja ajatuksia vaikkapa sinä pienenä hetkenä, kun kotona on rauhallista ja kädessä on kupillinen lämmintä juomaa. Monet blogit ovat vahvasti kirjoittajansa näköisiä, jolloin jututkin pyörivät usein tutuissa aiheissa sekä tutuissa väreissä, materiaaleissa tai tyyleissä. Kun kirjoittajia onkin nyt kolme, myös toteutustapoja, mieltymyksiä ja tyylejä löytyy vähintään kolminkertaisesti!

Kirjoitamme blogia kukin tahoillamme itsenäisesti ja omia postauksia tehden, mutta myös yhdessä. 3 x -postauksissa yhdistämme kaikkien toteutukset samaan pakettiin, jolloin toivottavasti lukijatkin huomaavat jo yhdellä silmäyksellä, kuinka erilaisia ratkaisuja samasta aiheesta voi löytyä. Esimerkiksi 3 x kesän 2015 lempparit löytyvät täältä ja aivan piakkoin näette kolme erilaista syyskattausta. :)

Teemme blogia yhteistyössä, sillä blogin yksinäinen rustaaminen on välillä aavistuksen verran yksitoikkoista. Koska aina on mukava löytää uusia ideoita ja nähdä persoonallisia toteutusratkaisuja, löytyy Pienestä teehetkestä myös haaste - teemakuukausi. Kaikki ovat tervetulleita linkittämään sinne postauksiaan kuukauden ajan ja kuun loppupuolella kokoamme osallistuneista koostepostauksen. Lokakuussa vielä totuttelemme yhteistyöblogin pyörittämiseen, mutta marraskuussa pyörähtää teemakuukausikin kunnolla käyntiin. Käyhän kurkkaamassa, mikä on ensi kuun teema ja lähde jo ideoimaan, millaisella postauksella voisit osallistua siihen!


Tervetuloa siis lukemaan Pientä teehetkeä! Voit käydä lukemassa meistä kirjoittajista lisää täällä ja jokaisen omaan blogiin pääset alta nimeä klikkaamalla. :)

Mukavia hetkiä blogin parissa toivottavat Emonen, Taina ja Heidi!

Ja blogiahan voit tosiaan seurata bloggerin, facebookin tai blogipolun kautta!

6 kommenttia:

 1. Täältähän löytyi tuttuja :) Hyvä Te!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihana on huomata, että myös siltä puolen löytyy tuttuja!! :) Tervetuloa mukaamme!

   Poista
  2. Jee, tervetuloa mukaan! :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää teidän uusi blogi! :)
  Yhdessä kirjoittelu on varmasti hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia! Yhdessä kirjoittelu on mielenkiintoista ja hyvin antoisaa - itseäkin hieman jännittää, mitä kaikkea saamme aikaiseksi tässä, kun oikein pääsemme vauhtiin. :)

   Poista
  2. Kiitos paljon. :) Mielenkiinnolla itsekin odotan, mitä tästä vielä kehkeytyy!

   Poista

Kiitos kommentistasi, vastaamme siihen varmasti! :)