3 x kynttilätunnelmaa

Emonen: Syysvärejä ja kirppislöytöjä

Viimeksi kirpputorilla käydessäni löysin sieltä Finnmarin kynttilänjalan, joka sopii ihan hyvin kaveriksi pidemmälle Pentikin kynttilänjalalle. Yksi kruunukynttilä on näyttänyt pöydällä aina hieman orvolta, mutta kaksi on jo paljon parempi! Vielä kun löytäisin kolmannen jalan, niin saisin kivan trion. :)Minulle violetti on syksyinen väri ja on oranssin kanssa ihan toimiva duo. Kynttilät saivat tällä kertaa kaverikseen kipollisen käpyjä sekä muovisen syysoksan. Ruokapöydälle tuppaa kerääntymään yleensä yhtä sun toista tarpeetonta tavaraa, joten yritän pitää siinä jonkinlaista kynttiläasetelmaa minimoidakseni ylimääräisen kaaoksen.


Heidi: Syysloma-aamun tunnelmointia


Torstaiaamuna sateen ropistessa ikkunaan sytytin kynttilät ja käperryin sohvan nurkkaan lasten kanssa katsomaan Pikku Kakkosta. Ihanaa, kun kenelläkään ei ollut kiire minnekään. Näitä hetkiä nyt jo vähän haikeana ajattelen.


Yhtäkkiä huomaan lasteni kasvaneen ja aamun Pikku Kakkosen muuttuneen Huomenta Suomeen. Mottoni on elää tässä ja nyt nauttien jokaisesta hetkestä näiden maailman rakkaimpien ja raivostavimpien murujeni kanssa.

Taina: Hämärän hyssyä


Sunnuntai oli pitkään minulle melkein yhtä tympeä päivä kuin maanantai. Vaikka viikonloppua oli jäljellä kokonainen päivä, taisi lasina olla puolityhjä.;D Huomaamatta olen alkanut tykkäämään suununtaipäivistä, ja varsinkin hitaista sunnuntaiaamuista. Syksyn tullen kaivelen kaapeista kynttilöitä esiin ja sytyttelen niitä erityisesti viikonloppuaamuisin. Jos on hämärää, ne saavat palaa vaikka koko päivän nukkumaan menoon saakka.


 


Kynttiläasetelmat vaihtuvat minulla yhtä usein kuin leikkokukat maljakoissa eli viikottain. Suosikkejani ovat olleet Blossa-pullot ja Kivi-tuikut. Mummoni vanhaan marja-astiaan sitaisin tällä kertaa rouhean narun rusetille ja astiaan löysin kolme vihertävänsävyistä kynttilää, jotka olen kai saanut joskus lahjaksi. Opettajalta ei kynttilät pääse loppumaan.;D Kaksivärisessä kynttilässä oli keskellä kultaiset helminauhat ympärillä, mutta onneksi ne oli tehty kuminauhalle, ja ne oli helppo ottaa pois. Joskus vähemmän on tosiaan enemmän.
Kahvinjuonnin jalon taidon olen oppinut vasta viime vuosina. Kaikki alkoi oikeastaan ulkomaanreissuilla juoduista cappucinoista. Yhä edelleenkin juon kahvia lähinnä satunnaisesti, mutta viikonloppuaamuihin kahvikupillinen tuo sellaista nautintoa, että tapa on tainnut tulla jäädäkseen. 

Suloista sunnuntaita!<3

6 kommenttia:

 1. Ihania, erilaisia tunnelmointeja! Kynttilöissä on uskomaton rennon fiiliksen tuomisen voima. Leppoisaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilöitä tässä tosiaan tarvitaan, kun pimeä alkaa hiipiä heti viiden jälkeen. Tunnelmallista sunnuntai-iltaa <3

   Poista
 2. Kaikilla niin ihanat kynttiläiset tunnelmat!
  Nautitaan syksyn pimeistä tunnelmassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautitaan - kynttilänvalossa läpi pimeän marraskuun. :)

   Poista
 3. Ihanaa tunnelmointia!
  Lämmintä lokakuun viimeistä viikkoa teille kauniit naiset!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, vastaamme siihen varmasti! :)