6 perunaa
2 porkkanaa
300 g lohikuutioita (pakaste)
2 dl ruokakermaa
½ pkt Koskenlaskija sulatejuustoa
1 kalaliemikuutio
10 maustepippuria
suolaa
tilliä
Pese, kuori ja pilko perunat ja porkkanat.
Keitä ne lähes kypsiksi kalaliemikuutiolla ja pippureilla maustetussa vedessä.
Lisää lohikuutiot ja keitä kypsäksi.
Lisää lopuksi kerma, sulatejuusto ja tilli. Anna juuston sulaa ja tarvittaessa lisää suolaa.
Meillä ei ole aikoihin syöty lohikeittoa, koska inhoan kalankäsittelyä yli kaiken. Ystäväni vinkkasi näiden pakastelohikuutioiden olemassaolosta ja niiden ansiosta meillä on pitkästä aikaa päästy nauttimaan kermaisesta lohikeitosta. Helppoa, nopeaa ja ennenkaikkea herkullista!
Helpompaa arkea sinulle,
Heidi
Heidi
Ihana ruokakuva ja hei, täytyy hurrata että kyläilemässä oleva äitini hemmotteli minua ja lapsia lohikeitolla! Sitä ei meilläkään ole ollut pitkään aikaan ja kyllä maistui hyvälle :)
VastaaPoistaMukavaa päivää ♥
Täytyykin melkein tehdä taas joku päivä, keitto lämmittää mukavasti kirpeinä syyspäivinä. :) Samoin sinulle! ♥
PoistaLohikeitto on kyllä niin hyvää. Tämä kuulostaa mukavan simppeliltä toteuttaa ja maistuukin varmasti hyvältä :)
VastaaPoistaKunnolla kermaa ja Koskenlaskijaa niin vie kielen mennessään. ;)
Poista