3 x kesän 2015 lempparit

Heidi: Kaikkien aistien kesä


Viime kesä oli yhtään liioittelematta yksi parhaista. Nautittiin joka ikisestä hetkestä, touhuttiin paljon ja myös muistettiin olla tekemättä yhtään mitään.


Syötiin ja juotiin hyvin - nautittiin kypsyvästä sadosta jokaisella aistilla. Valvottiin myöhään ja kuvattiin sumua yöpaitaisillaan maaseudun hiljaisuudessa.


Kesällä vietettiin rakkaan pikkusiskoni kihlajaisia lapsuusmaisemissa, päädyttiin uusiin kaupunkeihin (mm. Uuteenkaupunkiin), uitiin, saunottiin, pelattiin, leikittiin, itkettiin, naurettiin, sisustettiin, maalattiin, matkailtiin ja tietysti shoppailtiin.

Lapset nauttivat, minä nautin.


Taina: Perhe ja ystävät, siinä se!

Mikä ihana kesä tämä onkaan ollut! Ihan heti ei tule vastaavanlaista kesää mieleen. Lomamoodin sai sujuvasti päälle, kun lähti reissuun heti loman alkajaisiksi, vieläpä Atlantin taakse, joten etäisyyttä kotiin ja arkiympyröihin tuli riittävästi. Kipinä syttyi ja varmasti haluan uudelleen matkustaa Amerikkaan, tuskin ihan lähivuosina, mutta jossain vaiheessa!


Myös kesä-Suomen ihanuus on jollain tavalla yllättänyt, vaikka tokihan se tiedossa oli jo ennestään, että Suomi on parhaimmillaan kesällä. Moni kaupunki tuntuu kesäkaupungilta.  On erilaisia tapahtumia ja iloisia ihmisiä joka puolella, tulee mieleen vaikkapa Lieksa ja Helsinki. Toisaalta,  mikä paikka olisi talvikaupunki? Ihmisten mielialat nyt vaan on paremmat valoisalla ja lämpimällä, erityisesti lomalla!Parasta kaikesta on ollut erilaiset jutut, hetket, perheen ja ystävien kanssa. Tietenkin nuo edellä mainitut matkat, mutta myös aamupalat ja illat kesähuoneessa, mansikka-kuohari kekkerit, Lahden Öiden ja Isojanon live-musiikin onni, ystävän kanssa saunominen pihasaunassa, rosvopaistijuhlat muutamia mainitakseni...Olen iloinnut ystävistäni ja tutustunut uusiin ihmisiin.  Olen kai osannut nauttia elämän tarjoamista hetkistä paremmin kuin koskaan. Tätä taitoa en halua unohtaa talvella, kun elämä väistämättä siirtyy enemmän neljän seinän sisälle ja arkiset aikataulut pukkaavat hikea pintaan.


Emonen: Kiireetön kesä pikkuisten kanssa

Vaikka pidän uusissa paikoissa käymisestä, kävelemisestä kaupunkien kaduilla ja putiikkien ihmettelystä, niin kesässä 2015 parasta taisi olla se, ettei meillä ollut juurikaan aikatauluja, suunnitelmia eikä pakollisia menoja. Me vain olimme, teimme kotitöitä, ihmettelimme taaperoiden kanssa kukkia ja kiviä ja yritimme ladata akkuja syksyyn.


Söimme paljon vesimelonia, ostimme usein mansikoita ja ehdimme välillä grillatakin. Oi nam! Kesä on ehdottomasti herkkujen aikaa!


Järjestimme myös hieman kotia. Paljon on vielä kesken, mutta ehdin heinäkuussa toteuttaa pitkään mielessä muhineen vision vessan pienestä uudistamisesta. Lisäksi laitoimme työhuoneemme vihdoinkin järjestykseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, vastaamme siihen varmasti! :)