1 Ranskanleipä
n. 0,5 dl rypsiöljyä
kourallinen tuoretta basilikaa
2-3 valkosipulinkynttä
parmankinkkua
rucolaa
n. 0,5 dl rypsiöljyä
kourallinen tuoretta basilikaa
2-3 valkosipulinkynttä
parmankinkkua
rucolaa
Puolita
leipä. Sekoita öljy, murskatut valkosipulinkynnet ja hienonnettu
basilika. Levitä yrttiseos leipien päälle ja lisää
parmankinkkusuikaleet. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes
pinta on rusehtunut. Lisää päälle rucolaa.
Parmankinkun voi myös jättää pois. Lisää silloin leipien päälle ripaus esimerkiksi meri- tai kristallisuolaa.
Herkullisia hetkiä toivottelee Emonen! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi, vastaamme siihen varmasti! :)